برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی، به منظور تقویت جایگاه موسسات و شرکتهای دانشبنیان حوزه فناوری نانو، هیئت تجاری و فناورانه ایرانی را به نمایشگاه بینالمللی NanoKorea ۲۰۲۵ اعزام خواهد کرد. این رویداد مهم از تاریخ یکم تا نهم تیرماه ۱۴۰۴ در مرکز نمایشگاهی بینالمللی KINTEX در کشور کره جنوبی برگزار میشود.
طبق گزارش ستاد نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این رویداد مهم که از تاریخ یکم تا نهم تیرماه ۱۴۰۴ در مرکز نمایشگاهی بینالمللی KINTEX در کره جنوبی برگزار میشود، فرصتی بینظیر برای معرفی توانمندیهای فناوران ایرانی و تبادل دانش و فناوریهای روز در حوزه نانو است. محورهای موضوعی نمایشگاه کره جنوبی شامل موارد نانو مواد، نانودستگاهها، نانوساخت، اندازهگیری و آنالیز نانویی، نانوهمگرایی و محصولات کاربردی، حضور مؤسسات، مراکز تحقیقاتی و دانشگاههای مرتبط میباشد.
البته تمامی موسسات، شرکتها و افراد علاقهمند میتوانند در این نمایشگاه حضور و مشارکت داشته باشند، اما حمایت دولتی فقط برای موسسات و شرکتهای دارای گواهی دانشبنیان و با توان صادراتی ارزیابیشده امکانپذیر است. در صورت نداشتن ارزیابی صادراتی، درخواست ارزیابی فوری از دبیرخانه امکانپذیر است.
لازم به ذکر است که میزان حمایت از شرکت ها و موسسات، مبلغ ۱700 دلار برای هر شرکت دانشبنیان است و سهمیه حمایتی هر شرکت، یک نفر میباشد. ظرفیت حمایت جهت حضور در این نمایشگاه محدود میباشد و شامل 15 شرکت دانش بنیان میشود و اولویت با شرکت هایی هست که زودتر ثبت نام خود را انجام داده باشند. لازم به ذکر است که شرکتها موظف به پرداخت هزینههای مشارکت هستند. خدمات حمایت های که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به شرکت های دانش بنیان در این نمایشگاه ارائه میدهد شامل پرواز رفت و برگشت، اقامت ۵ روز و ۴ شب، ترانسفر، مترجم، بیمه، حضور در نمایشگاه و جلسات تجاری میباشد.
زمان بندی این نمایشگاه به شرح زیر میباشد:
مهلت ثبتنام: خردادماه ۱۴۰۴
زمان اعزام: تیرماه ۱۴۰۴
تاریخ برگزاری نمایشگاه: ۱ تا ۹ تیرماه ۱۴۰۴
محل برگزاری: مرکز نمایشگاهی KINTEX کره جنوبی
این برنامه فرصتی طلایی برای شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه فناوری نانو است تا بتوانند شبکههای ارتباطی بینالمللی خود را توسعه دهند و در زمینه تبادلات علمی و تجاری پیشرو باشند. حضور در این نمایشگاه، امکان انتقال فناوریهای نوین و گسترش بازار صادراتی را فراهم میکند و در رشد صنعت نانو کشور نقش مهمی ایفا خواهد کرد.
همان طور که میدانید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان و رفع مشکلات و دغدغه های این شرکت ها، اقدام به ارائه 110 برنامه حمایتی کرده است. این برنامه ها، از طریق توانمند نمودن شرکت ها، توسعه بازار محصولات دانش بنیان، ارائه خدمات تخصصی و …، می تواند زمینه دستیابی به اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و اقتصاد مقاومتی را محقق سازد. یکی از این حمایتها در واقع طبق توضیحات بالا، حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان جهت حضور در نمایشگاه های داخل کشور و نمایشگاه های خارج از کشور میباشد که نقش مهمی در جهت گسترش صادرات محصولات شرکت های دانش بنیان به سایر کشورها دارد.
برای جلسه مشاوره لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید و یا با شماره های درج شده تماس بگیرید.