دومین جایزه ملی نکست در تاریخ یکم و دوم اسفندماه 1403 با برگزاری رویداد دریچهای رو به سوی آینده، به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان بنیانگذار پارکهای فناوری کشور که به صورت سالانه جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی را با هدف ترویج نوآوری و فناوری برگزار مینماید، در راستای کمک به توسعه فناوریهای نوظهور جهانی در کشور و تشویق عناصر اکوسیستم برای مشارکت جدی¬تر برای ورود و سرمایهگذاری در این شاخه از فناوریها، اقدام به طراحی رویداد جدیدی با نام نکست (نوآوری کارآفرینان سرآمد توسعه) کرده است که هدف آن شناسایی و حمایت از فنآفرینان کشور در جهت توسعه سبد محصولات خود با بهرهگیری از فناوریهای نوظهور جهانی است.
سعید سرکار، رییس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان، در این رویداد با اشاره به نقش جایزه ملی نکست، در توسعه و جذب سرمایه فناوریها و نوآوری شرکتهای دانشبنیان بزرگ، عنوان کرد: در این رویداد گرد هم آمدهایم تا پیوند شرکتهای دانشبنیان برتر و سرمایهگذاران برقرار شود، جایزه ملی نکست از حیث حمایت و تشویق شرکتهای دانشبنیان به حمایت از توسعه فناوری، استمرار در نوآوری و جذب صنایع و سرمایهگذاران به استفاده و حمایت از این نوآوریهای فناورانه، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
وی در ادامه افزود: شرکتهای دانشبنیان، متشکل از افراد نخبه و متخصصی است که ایدهای را پرورش میدهند، فناوریهایی را توسعه میدهند و در نهایت به یک محصول دانشبنیان میرسند، اما این افراد معمولا با مسائل مالی، مدیریت فروش، بازاریابی و سایر مسائل بازار، آشنایی تخصصی ندارند، همین موضوع موجب میشود صدمه ببینند و دچار مشکلاتی شوند. برخی از شرکتها هم اصرار دارند این زنجیره را از ابتدا تا انتها خودشان پیش ببرند، در حالیکه باید بپذیریم که موضوعات مالی مانند جذب سرمایه، بازاریابی و فروش، همچون موضوعات فناورانه متخصص و دانش خود را میطلبد.
وی افزود: شرکتهای دانشبنیان، زمانی به موفقیت میرسند که افراد متخصص و توانمند، بر روی ابعاد و بخشهای سرمایهای شرکت، کار کنند؛ باید از متخصصان کاربلد برای توسعه بازار و فروش داخلی و بینالمللی محصولات فناورانه استفاده شود. جایزه ملی نکست در قالب رویداد دریچهای به سوی آینده قصد دارد پیوندی میان شرکتهای دانشبنیان توانمند و سرمایهگذاران ایجاد کند. این گام بسیار بزرگ، موجب میشود شرکتها بتوانند راه خود را در بازار رقابتی داخلی و بینالمللی پیدا کنند.
رییس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی، با اشاره به معرفی تجربهها، دستاوردها و شکستهای شرکتهای دانشبنیان در این رویداد گفت: اینکه معرفی دستاوردها و تجربه شرکتهای دانشبنیانی که در مسیر و مجموعههای موفق و روایت موفقیت در این رویداد بیان شود، میتواند برای سایر شرکتها و فناوران ایجاد انگیزه و کسب تجربه کند.
در بخش نخست رویداد دریچهای به سوی آینده، شرکتهای فینالیست جایزه ملی نکست در سه محور اصلی شامل زیستفناوری و پزشکی دقیق، فناوریهای اپتیک، کوانتوم و میکروالکترونیک و فناوریهای مواد و ساخت پیشرفته به رقابت پرداختند.
لازم به ذکر است در این رقابت، شرکتهای المان صنعت سیستم با طرح خط تولید پودرهای فلزی و آلیاژی به روش اتمیزاسیون، پارسا پلیمر شریف با طرح ساخت آمیزه و مستربچ تولید لولههای پلیپروپیلنی تصادفی با بلورینگی اصلاحشده (PP-RCT) ، بسپار سازه توس با طرح نرمافزار داشبورد آزمایشگاه مبتنی بر هوش مصنوعی جهت پیشبینی خواص آمیزههای لاستیکی و مواد مهندسی مکرر با طرح تولید سوخت خودرو با نانوفناوری به عنوان منتخبین ارزیابیهای اولیه برای ورود به بخش فینال رویداد معرفی شدند.
علاوه بر این، شرکتهای بسپار شیمی سپیدان با طرح فرآیند نوآورانه و تکمرحلهای کامپاندها و آلیاژهای ABS برای تولید فیلامنتهای پیشرفته، ایلیا صنعت آیسان با طرح تولید قطعه اپتیکی سولفید روی (ZnS) چندطیفی و کیمیاگران راه باور نور نیز با طرح طراحی و ساخت تجهیز پرس ایزواستاتیک داغ برای سرامیکهای اپتیکی شفاف چندطیفی دیگر فینالیستهای این بخش به شمار میروند.
برای جلسه مشاوره لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید و یا با شماره های درج شده تماس بگیرید.