مجموعه ها و شرکت های متعددی هر ساله برای برخورداری از حمایت های طرح دانش بنیان، اقدام به تقاضای ارزیابی به منظور دریافت تأییدیه از نهادهای مسئول مینمایند. در اکثر مواقع مطرح میشود که چنین شرکتی باید یک محصول یا خدمت معین را با ویژگی ها، سطح فناوری و خصوصیات مشخص ارائه دهد تا بتواند تأییدیه مذکور را بدست آورد.
اما در حاشیه این امر، بخشی از چتر حمایتی طرح نیز شامل حال مجموعه هایی میشود که از طریق تجاری سازی استارت آپ ها و مجموعه های کوچک تر، برای توسعه اقتصاد دانش محور تلاش میکنند. این حوزه با نام دانش بنیان تجاریسازی شناخته میشود و حتی برای کسانی هم که با قواعد این طرح آشنا هستند، حوزه مبهم و مورد پرسشی به حساب میآید.
دانش بنیان تجاری سازی یک حوزه کاملا خدماتی است و بنابراین خبری از تولید محصول در این قسمت نیست. تمام فعالانی که تحت این بخش درخواست ارزیابی میکنند، باید در حوزه فعالیت خود بخشی را به همکاری با شرکت های دانش بنیان دیگر اختصاص داده باشند، جایی که کمک های متقاضی مذکور میتواند اثرات مثبت فنی، علمی و حقوقی برای فعالان دیگر به همراه داشته باشد.
برای مثال، فرض کنید یک شرکت دیگر که پیش از این تأییدیه گرفته است در خصوص مالکیت صنعتی محصول خود به مشکل برخورد نموده است. مجموعه مشاورهای که به یاری این شرکت آمده و کمک میکند تا دعاوی حقوقی به نفع شرکت ختم گردد، میتواند به عنوان مجموعه تحت حوزه تجاری سازی برای تأییدیه اعلام آمادگی نماید.
البته هر چقدر دفعات انجام این فرآیند بیشتر باشد، طبعاً شانس تأیید شدن دانشبنیان تجاری سازی هم بالاتر میرود. دقت داشته باشید که محصول مورد حمایت قرار گرفته در اینجا اهمیت فراوانی دارد که میتوانید خصوصیات لازم آن را از طریق فهرست کالا و خدمات دانش بنیان مشاهده کنید.
خدمات دانش بنیان تجاری سازی در چهار دسته تقسیم بندی شده اند که عبارتند از:
اگر در شرکت دانش بنیان تجاری سازی فعالیت داشته اید یا صرفا کنجکاو هستید، شما را در ادامه به بررسی شرایط دریافت تأییدیه دعوت میکنیم.
درک کردن هدف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از حمایت مادی و معنوی از فعالان در دانش بنیان تجاری سازی، کمک فراوانی به تسهیل دریافت تأییدیه میکند. مجموعه هایی که از این طریق تأییدیه دریافت میکنند باید سابقه کاری که مدعی آن هستند داشته باشند.
به عبارت دیگر، اگر برای مثال یک شرکت متقاضی توانایی تحلیل، نگارش و ثبت اختراع خارجی به عنوان پتنت را داشته باشد، زمانی میتواند برای دریافت تأییدیه اعلام آمادگی نماید که پیش از آن حداقل دو یا چند پروژه مشابه در این زمینه به انجام رسانده باشد. همین موضوع در خصوص خدمات واسطه گری محصولات B2B و B2G تولیدات دانش بنیان هم صدق میکند و صرف اینکه توانایی و پتانسیل انجام این کار وجود داشته باشد، برای دریافت تأییدیه در این زمینه کفایت نمیکند.
از طرف دیگر باید توجه داشته باشید که افراد حقیقی نمیتوانند تأییدیه شرکت دانش بنیان تجاری سازی را دریافت کنند. تنها یک فرد حقوقی به کمک شماره ملی ثبت شده شرکت میتواند برای این کار اقدام نماید.
پس باید در نظر داشته باشید که اطلاعات یک مجموعه کاری باید در اختیار معاونت قرار گرفته و به عنوان فردی که به صورت مستقل اقدام به ارائه این خدمات میکند نمیتوانید در فرآیند ارزیابی شرکت کنید. جدا از این موضوع، فرآیند ارزیابی در حوزه دانش بنیان تجاریسازی مشابه حوزه های دیگر است که میتوانید در خصوص آن در بخش ثبت شرکت دانش بنیان بیشتر بدانید.
مرکز توسعه دانش بنیان به منظور حمایت از فعالان حوزه دانش بنیان و همچنین کمک به کسانی که قصد دارند از طریق خدمات ارزیابی، مالکیت فکری، تبادل فناوری و توسعه بازار وارد این فضای کاری شوند، خدمات مشاوره خود را با نازل ترین قیمت و بالاترین کیفیت در مقایسه با مجموعه های مشاور مشابه در اختیار هموطنان گرامیقرار داده است.
تجربه طولانی و تسلط بر فراز و فرودهای بالقوه در مسیر دریافت تأییدیه جایی است که ما مفتخر به اعلام پیشتازی خود در مقایسه با رقبا هستیم و این برگ های برنده را در اختیار شما عزیزان قرار میدهیم. تنها کافی است با کارشناسان ما تماس بگیرید تا در خصوص شرکت دانش بنیان تجاری سازی اطلاعات بیشتر و دقیقتری کسب نمایید.
برای جلسه مشاوره لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید و یا با شماره های درج شده تماس بگیرید.