صفر تا صد ثبت شرکت دانش بنیان در سال 1403

صفر تا صد ثبت شرکت دانش بنیان در سال 1403

زمانی که یک شرکت می خواهد تحت حمایت های طرح دانش بنیان قرار بگیرد، اغلب با اندکی جستجو به عبارت هایی مانند «ثبت شرکت دانش بنیان» و «دانش بنیان شدن» برخورد می کند. با مشاهده این عبارت ها، به سرعت سوالاتی در ذهن مدیران شکل می گیرد که شاید بدیهی ترین آنها این باشد که چطور می توان با ثبت شرکت تحت حمایت این طرح قرار گرفت؟ واقعیت این است که راه اندازی شرکتی که با نام دانش بنیان شناخته شود با جزئیات فراوانی درگیر می شود: با چه شرایطی می توانید از حمایت های طرح برخوردار شوید، چطور باید تأسیس شرکت دانش بنیان را پیگیری کرد، مراحل ثبت شرکت دانش بنیان چیست، شرایط این ثبت چیست و به طور کلی صفر تا صد مسیری که باید برای این کار طی شود همگی جزو این جزئیات هستند.

مجموعه های بسیاری تلاش می کنند از اطلاع رسانی ناقص نهادهای مسئول در خصوص این جزئیات سوء استفاده کرده و اطلاعات غلطی در خصوص ثبت شرکت دانش بنیان پخش کنند. در این مطلب تلاش کرده ایم با پرداختن به اطلاعات صحیح بر اساس دستورالعمل های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همچنین به کمک تجربه تیم ما در دست و پنجه نرم کردن با این حوزه، یک مقاله مختصر و مفید در زمینه آموزش ثبت شرکت دانش بنیان در اختیار شما قرار بدهیم. با ما در ادامه همراه باشید تا با این حوزه بیشتر آشنا شوید.

 

ثبت شرکت دانش بنیان

برخلاف آنچه ممکن است تصور کنید، وقتی صحبت از ثبت شرکت دانش بنیان می‌شود منظور این نیست که باید تحت شرایط مشخصی شرکت خود را ثبت کنید، بلکه موضوع این است که باید مجموعه خود را در فهرست این شرکت ها به ثبت برسانید. این موضوع نیازمند آن است که فعالیت شما دارای سطح فناوری معینی باشد و خروجی دانش محوری هم در اختیار کشور قرار دهد.

مجموعه هایی که با این نام شناخته می‌شوند پس از پایان مراحل ثبت و آغاز فعالیت، بسته به خروجی های خود (محصول یا خدمت) می‌توانند برای ارزیابی اقدام کنند و نهاد معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بسته به نتیجه ای که از این ارزیابی حاصل می‌شود، تصمیم می‌گیرد که آیا یک مجموعه شرایط تأیید شدن را دارد یا خیر. در صورتی که شرکت تأیید شود، تحت حمایت معاونت قرار گرفته و می‌تواند از مزایا و حمایت های دانش بنیانی بهره برداری کند.

برای تأیید شدن، اصل اساسی محصول یا خدمت ارائه شده است. این محصول باید در جایگاهی قرار داشته باشد که یا نیاز داخلی را بدون نیاز به خروج ارز از کشور برطرف کند یا با صادرات به خارج و تأمین نیاز بین المللی، به ارزآوری بپردازد.

بنابراین بسته به حوزه فعالیت مجموعه، می‌توان سطوح متفاوتی از کیفیت را به عنوان سطح قابل قبول مورد نظر معاونت علمی مطرح کرد. این موضوع زمانی که به سراغ دسته بندی های فهرست کالا و خدمات دانش بنیان بروید خود را بیشتر نشان می‌دهد، دسته بندی هایی که در سایت مرکز توسعه دانش بنیان نیز تشریح شده اند.

طبق توضیحات بالا، ذکر این نکته ضروری است که در واقع، مجوز دانش بنیان، تائیدیه‌ای است که به مدت دو سال از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به محصولات یک شرکت دانش بنیان یا موسسه داده می‌شود و به واسطه این تائیدیه، شرکت‌ها یا موسسات دانش بنیان می‌توانند از حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری استفاده کنند.
طبق قوانین دانش بنیان، کالا و خدماتی می‌توانند تاییدیه دانش بنیان را اخذ کنند که دارای هر سه شرط زیر باشند:

  1. سطح فناوری: کالاها و خدمات باید در حوزه فناوری‌های بالا یا متوسط به بالا باشند.
  2. مرحله تولید: کالاهای ارائه شده،‌ باید در حال تولید بوده یا حداقل در حد نمونه آزمایشگاهی (دارای قابلیت بررسی فنی)‌ ساخته شده باشند.
  3.  تسلط بر دانش فني: شرکت، باید طراحی اساسی و قابل توجه مبتنی بر فعالیت‌های تحقیق و توسعه انجام داده باشد.

 

شرکت دانش بنیان چیست؟

شرکت های دانش بنیان به شرکت های گفته می شود که یک کالا و یا خدماتی که بر پایه دانش، علم و فناوری است را به دیگران در جهت افزایش علم، ثروت، بهبود کیفیت زندگی و … عرضه می کنند. شرکت هایی که پایه آنها دانش و فناوری است می توانند برای دانش بنیان شدن و دریافت تاییدیه های دانش بنیان درخواست دهند و در صورت داران بودن این شرایط و تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش بنیان خواهند شد.
شایان ذکر است که شرکت های دانش بنیان حمایت ها و تسهیلاتی از دولت دریافت می کنند و به همین خاطر هزینه های این شرکت ها مراتب کمتر از سایر شرکت ها بوده و می توانند از مزایای مختلفی بهره مند شود. درصورتی که تمایل به آشنایی بیشتر با این شرکت ها دارید می توانید به لینک: دانش بنیان چیست؟ در وب سایت ما مراجعه فرمایید.

 

انواع شرکت‌های دانش بنیان

در مرحله اول ابتدا باید نوع شرکت خود را مشخص کنید، طی جلسه ای که کارگروه دائمی شورای راهبری فناوری‌‎ها و تولیدات دانش‌بنیان در تاریخ هجدهم اردیبهشت 1402 برگزار نمود، آیین‌نامه ارزیابی و حمایت از شرکت‌‎ها و موسسات دانش‌بنیان به شکلی تغییر کرد که دسته‌بندی جدیدی را نسبت به قوانین قدیمی در نظر گرفته است.

لزوم این تغییرات از طریق مصوب‌ه‎ای در مجلس شورای اسلامی به نام قانون جهش دانش‌بنیان مورد تأکید قرار می‌گرفت و بنابر آن، قوه مجریه تمهیدات لازم برای اجرای مصوبه جدید را در نظر گرفت.

انواع شرکت های دانش بنیان بر اساس قوانین جدید

  1. شرکت نوپا
    محصول یا خدمت ارائه شده توسط این مجموعه هنوز از نظر کسب و کاری و اقتصادی به بلوغ کافی دست نیافته است. تا زمانی که محصول تولیدی این شرکت حداقل دارای یک نمونه آزمایشگاهی مطابق با فهرست کالاها و خدمات دانش‌بنیان باشد، برای تولید انبوه آن برنامه تحقیق و توسعه تهیه شده باشد و حداقل 50 درصد هزینه شرکت صرف تحقیق در توسعه آن شده باشد، پتانسیل دریافت تأییدیه از طرف متقاضی وجود دارد.
  2. شرکت نوآور
    این مجموعه ها اغلب سطح مشخصی از بلوغ کسب و کار را در خصوص تولید و توسعه کالاها و خدمات فناورانه بدست آورده‌‎اند. تحت چهار شرط تقاضای این فعالان برای دریافت تأییدیه دانش‌بنیان مورد قبول واقع می‌شود:
  3. شرکت فن آور

این مجموعه ها به بلوغ کامل دست یافته و در واقع از نظر کسب و کار، در زمان ارائه تقاضا در وضعیت مستقل و مناسبی به سر می برند و بازار کار خود را بدست آورده اند. این دسته هم چهار شرط مختص به خود را خواهد داشت و محصول مورد بحث هم باید شرایط دریافت تأییدیه طبق فهرست کالا و خدمات دانش‌بنیان را داشته باشد.

 

call to action

 

انواع شرکت‌های دانش بنیان طبق قوانین قدیم

تا پیش از تابستان 1402 قواعد دسته بندی شرکت های دانش‌بنیان تفاوت های عمده ای با شرایط کنونی داشت و سیستم جداسازی و تعلق امکانات به هر کدام از آن ها هم متفاوت بود.

برای آن دسته از علاقمندان که با این اطلاعات در سطح فضای مجازی روبرو شده یا از طریق مشاوران ما اطلاعات دریافت کرده‌اند، در ادامه شرح کامل و معتبری را آورده‌ایم تا با هر دو سوی این آیین نامه بیشتر آشنا شوند.

بر اساس این دسته از قوانین، شرکت‌های دانش بنیان بر اساس سطح فناوری و فروش در اظهارنامه مالیاتی به چند دسته طبقه بندی می‌شوند که شامل موارد زیر می‌شود:

  • شرکت دانش بنیان تولیدی نوع یک
  • شرکت دانش بنیان تولیدی نوع دو
  • شرکت دانش بنیان نوپا نوع یک
  • شرکت‌ دانش بنیان نوپا نوع دو
  • شرکت‌ دانش بنیان تولیدی نوع سه (مستعد دانش بنیان)
  • شرکت‌ دانش بنیان نوپا نوع سه (مستعد دانش بنیان)

تمامی این شرکت ها به صورت مختلف در زمینه فعالیتی خود کار می کنند که در مقاله دیگری تحت عنوان انواع شرکت های دانش بنیان به طور کامل در مورد هر کدام از این شرکت ها توضیح داده شده است، لذا در صورت تمایل به آشنایی با این شرکت ها می توانید به مقاله مرتبط در وب سایت ما مراجعه فرمایید و اطلاعات تکمیلی را مطالعه کنید.

 

CTA support

 

مراحل ثبت شرکت دانش بنیان

برای ثبت شرکت دانش بنیان باید با مراحل و شرایط آن به خوبی آشنا باشید، روش ثبت شرکت دانش بنیان اصول مربوط به خودش را دارد؛ بنابراین برای ثبت و تاسیس شرکت دانش بنیان باید حتما طبق برنامه دقیق پیش بروید. در ادامه این مراحل به صورت کامل و دقیق ذکر شده است که می توانید این مراحل را به ترتیب دنبال کنید. همچنین در صورت وجود هر گونه مشکل و ابهام می توانید با ما تماس حاصل فرمایید و از مشاوره کارشناسان فن بنیان بهره مند شوید.

1.  ثبت شرکت

مرحله اول ثبت یک شرکت تجاری در اداره ثبت شرکت ها می باشد، شما می توانید با توجه به نیاز خودتان یک شرکت تجاری ثبت کنید؛ اما دقت داشته باشید که برای ثبت شرکت باید تاییدیه های مربوط به این شرکت را دریافت کنید که دریافت این تاییدیه ها شرایط خاص خود را دارد. اما اگر می خواهید که در کمترین زمان به نتیجه برسید می توانید با مشاورین ما در ارتباط باشید. پس از آنکه شرکت خود را ثبت کردید می توانید مراحل بعدی را انجام دهید که در ادامه به ترتیب ذکر شده است. (این مورد، هیچ ارتباطی با دانش بنیان شدن شرکت نداشته، بلکه یکی از الزامات اولیه برای دریافت تاییدیه های مربوط به دانش بنیان می باشد.)

 

2.  بارگذاری اطلاعات اولیه محصول

مرحله بعدی شامل بارگذاری اطلاعات اولیه این محصول یا خدمت است و طی آن باید متقاضی توضیح بدهد که کالای مد نظر دارای چه مشخصات و ویژگی هایی است. پیشنهاد عمومی ‌برای اطمینان از دریافت تأییدیه در این مرحله، رجوع به فهرست کالا و خدمات دانش بنیان و بهره گیری از اطلاعات این فهرست است، چون استناد به آن به عنوان یک مدرک اساسی در این حوزه و نام بردن کد دسته ذکر شده در فهرست می‌تواند بخش قابل توجهی از مسیر پیش روی شما را هموار کند.

3.  ارسال درخواست تاییدیه دانش بنیان

در این مرحله شما باید درخواست دانش بنیان شدن را به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارسال کنید و پس از دریافت تاییدیه می تواند مراحل بعدی را انجام دهید. برخی از افراد بر این باور هستند که در ابتدا باید یک شرکت دانش بنیان ثبت کنند، اما روش کار کمی تفاوت دارد و به این صورت است که شما باید در ابتدا یک شرکت ثبت کرده و سپس درخواست دانش بنیان شدن را ارسال کنید. برای ثبت درخواست دانش بنیان شدن شرکت باید در وب سایت معاونت توسعه شرکت های دانش بنیان به آدرس my.daneshbonyan.ir ثبت نام کرده و پس از آن، درخواست خود را مربوط به دانش بنیان شدن ارسال فرمایید.

 

4.  تایید اطلاعات توسط معاونت علمی

در مرحله بعد در صورت تأیید اولیه اطلاعات، معاونت علمی‌و فناوری ریاست جمهوری به عنوان متولی این حوزه با شرکت متقاضی تماس می‌گیرد و طی مکاتبات آنلاین، یک ارزیاب را به شما معرفی می‌کند. کار این ارزیاب شامل بررسی و تحلیل محصول از طریق صحبت با نفرات فنی مجموعه، تفسیر ویژگی های فنی و تطابق دادن آنها با خواسته های معاونت و در نهایت اعلام نظر خود به این نهاد در خصوص وجود یا عدم وجود پتانسیل دریافت تأییدیه در شرکت مذکور است.

 

5.  تایید یا رد درخواست دانش بنیان شدن شرکت

در نهایت کمیته های داخلی معاونت علمی‌ در خصوص پاسخ دادن به ابهامات نهایی (که معمولا در این مرحله بیشتر ابعاد اداری و فرمالیته دارند) وارد عمل می‌شوند. این کمیته ها اطلاعات اولیه را با گزارش ارزیاب مقایسه کرده و در نهایت رأی می‌دهند که آیا شما می‌توانید تحت چتر حمایتی معاونت قرار بگیرید یا خیر.

کل فرآیند از آغاز تا رسیدن به نتیجه نهایی و اعلام آن بسته به شرکت، خصوصیات آن و حوزه فعالیتش می‌تواند متفاوت باشد، اما اغلب زمان میانگین سه ماهه برای تمام این مراحل در نظر گرفته می‌شود.

 

گفتنی است بسیاری از مجموعه ها می‌توانند در زمان به مراتب کمتری به نتیجه ارزیابی برسند، اما این امر نیازمند ارسال مدارک مطابق دستورالعمل ها و به حداقل رساندن چالش های قریب الوقوع از طریق تهیه مستندات با نظارت یک مشاور خبره است، کاری که مجموعه فن بنیان می‌تواند برای مخاطبان عزیز بر عهده بگیرد.

 

 

ثبت شرکت دانش بنیان در سال 1403

در قسمت قبلی به طور کامل مراحل ثبت شرکت دانش بنیان ذکر شد، اما برای ثبت شرکت در سال 1403 باید چه مراحلی را دنبال کرد؟ شایان ذکر است که مراحل ذکر شده مربوط به سال 1403 می باشد و برای ثبت شرکت در این سال می توانید همین مراحل ذکر شده را دنبال کنید و شرکت دانش بنیان خود را به راحتی ثبت نمایید. البته لازم به ذکر است که اگر در سال های آینده این قوانین تغییر کرد و یا قانونی جدید به آن اضافه شد، حتما ما این قانون را در همین صفحه برای شما ذکر خواهیم کرد.

ثبت شرکت دانش بنیان 1403

مراحل تاسیس شرکت دانش بنیان در سال 1403

 

شرایط دانش بنیان شدن چیست؟

دانش بنیان شدن فرآیندی است که نیاز به تحقیق و مطالعه دقیق دارد و شما باید به خوبی با این موضوع آشنا باشید، زیرا تمامی شرکت ها توانایی دانش بنیان شدن را ندارند، به همین دلیل عدم آشنایی کامل با این مباحث می تواند شما را دچار مشکل نماید. دانش بنیان شدن شرایط خاصی دارد که باید تمامی آنها را داشته باشید، به طور مثال به کار گیری سطح توانایی بالا یکی از شرایط اصلی برای این موضوع می باشد. در مقاله دانش بنیان شدن به طور کامل در مورد این موضوع توضیح داده شده است که توصیه می شود حتما نسبت به مطالعه آن اقدام کنید.

لینک های مفید دانش بنیان

 

در مجموع:

با توجه به توضیحات داده شده، اولین گام در پروسه دانش بنیان، داشتن یک شرکتِ حقوقی ثبت شده است. در واقع شرکت‌ها، موسساتی می‌توانند تائیدیه دانش بنیان را از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اخذ نمایند که دارای یک محصول باشند که این محصول، دارای سطح فناوری بالایی باشد و مبتنی بر تحقیق و توسعه باشد.

لازم به ذکر است که شرکت‌های دانش بنیان در حال حاضر دو دسته‌بندی رایج دارند؛

  • دسته اول که بر اساس قوانین جدید است، شامل سه دسته نوپا، نوآور و فناور می‌شود.
  • در حالی که دسته دوم بر اساس قوانین قدیم این مجموعه ها را به شش دسته شرکت‌های دانش بنیان نوپا نوع یک، نوپا نوع دو، تولیدی نوع یک، تولیدی نوع دو، نوپا نوع سه، تولیدی نوع سه تقسیم بندی می‌نماید.

همچنین باید تأکید شود که این دسته‌بندی‌ها در هر دو گروه بر اساس سطح فناوری محصول و میزان فروش در اظهارنامه مالیاتی به بحث گذاشته می‌شود.

کارشناسان حرفه ای و باتجربه ما در فن بنیان با ارائه مشاوره های عمومی و اختصاصی حرفه ای این امکان را به شما می‌دهند که شرکت دانش بنیان خود را ثبت کنید و از تسهیلات و حمایت های دانش بنیان بهره مند شوید.

 

 

سوالات متداول در مورد ثبت شرکت دانش بنیان

در این صفحه به طور کامل در مورد ثبت شرکت دانش بنیان توضیح داده شد و مراحل ثبت شرکت قدم به قدم عنوان شد، اما ممکن است با مطالعه این مقاله سوالاتی در ذهن شما شکل گرفته باشد، لذا در ادامه به برخی متداول ترین سوالاتی که مورد این موضوع پرسیده می شود پاسخ داده ایم، پس حتما این سوالات را مطالعه کنید.

 

1- شرکت دانش بنیان چه نوع شرکتی می باشد؟

به شرکت هایی گفته می شود که دارای شاخص های عمومی و اختصاصی قید شده در آئین نامه تشخیص شرکت ها و موسسات دانش بنیان باشد. به عبارتی تشخیص محرز بودن شاخص های ذکر شده توسط معاونت توسعه شرکت های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بررسی می شود.

 

2- اقدامات لازم برای تاسیس شرکت دانش بنیان چیست؟

شرکت و موسسه دانش بنیان ابتدا باید همانند دیگر شرکت های معمول در اداره کل ثبت شرکت‌­هاي سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ثبت شود. در مرحله بعدی شرکت های دانش بنیان نسبت به تولید کالاها یا خدمات دانش بنیان خود اقدام کرده و در صورت نوپا بودن شرکت، اقدام به ارائه ی نمونه آزمایشگاهی خود می کند.

پس از طی مراحل فوق بر اساس آئین نامه مصوبه کارگروه بررسی شده و در بازه زمانی محدود می توانند ز تسهیلات و مزایای قانون بهره مند شوند؛ برای تمدید این تسهیلات بایستی مجددا بررسی شوند.

 

3- آیا لزومی دارد شرکت های متقاضی برای ثبت نام حتما در پارک علم و فناوری مستقر باشند؟

خیر-  الزامی مبنی بر حضور شرکت های متقاضی در پارک علم و فناوری وجود ندارد.

 

4- چه مدت طول می‌کشد تا شرکت دانش بنیان تاییدیه بگیرد؟

مدت زمان تایید شدن دانش بنیان یک شرکت به شرح ذیل می باشد:

شرکت‌های «نوپا نوع 1» یا «تولیدی نوع 1»  به مدت 2 سال
شرکت های «نوپا نوع 2» یا «تولیدی نوع 2»  به مدت 3سال ؛ قابل ذکر است که تمدید ابن بازه زمانی نیازمند بررسی و اخذ تاییدیه مجدد می باشد.

 

5- نمونه آزمایشگاهی محصول دقیقا به کدام مرحله گفته می شود؟

به نمونه ای گفته می شود که در آزمابشگاه ویژگی‌ها و عملکرد محصول نهایی را ارائه دهد و جهت رفع اشکالات جزئی شرکت در حال تلاش و ارائه محصولی تکمیل شده تر باشد. هرچند ممکن است محصول نهایی مورد نظر ساخته نشده باشد.

 

6- چه افرادی ضرورت دارد از طرف شرکت دانش بنیان در جلسه پذیرش حضور داشته باشند؟

بهتر است به منظور ارائه ی جمع بندی دقیق تر، افراد مرتبط به شرکت دانش بنیان علی الخصوص مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره به همراه مدیر مالی که بتواند اطلاعات مالی کاملی از شرکت ارائه دهد. در چنین حالتی پیشنهاد دقیق تری نسبت به خدمات قابل استفاد به اعضا داده می شود.

 

7- آیا شرکت های متقاضی تسهیلات حتما باید در جلسات میز پذیرش شرکت کنند؟

خیر- شرکت های متقاضی تنها برای آگاهی از حداکثر حمایت های صندوق و همچنین برخورداری از آن در جلسات میز پذیرش شرکت می کنند.

 

8- آیا در صورت تایید شرکت دانش بنیان، تمامی محصولات شرکت شامل حمایت های قانون می شود؟

خیر- تنها محصولاتی شامل حمایت قانون می شوند که جزء محصولات دانش بنیان باشند. لیست این محصولات از طریق کارتابل شرکت های تایید شده در دسترس می باشد.

مقالات مرتبط

فرم درخواست مشاوره

برای جلسه مشاوره لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید و یا با شماره های درج شده تماس بگیرید.

11 نظر

  • خیلی ممنون از توضیحات کاملتون . خیلی خوبه که قوانین جدید دانش بنیان شدن توی سال 402 رو هم بیان کردین اکثر جاهایی که دنبال
    موضوع ثبت شرکت دانش بنیان سرچ کردم قوانین جدید رو نگفته بودن ولی این مطلب خیلی کامل بود . جا داشت یه تشکر ویژه و یه
    خداقوت بگم بهتون.

    • سلام خواهش میکنم انجام وظیفه هست. همکاران ما آماده پاسخگویی به سوالات و ابهامات شما عزیزیان هستند

  • دمتون گرم دنبال ثبت شرکت دانش بنیان بودم ولی نمیدونستم تا به این حد شرایط و ضوابط داره. مطلب کامل و واضح بود.

    • سلام خواهش میکنم برای ثبت دانش بنیان همکاران ما آماده پاسخگویی به سوالات و ابهامات شما هستند

  • اصلا فکرنمیکردم برای ثبت شرکت دانش بنیان این همه سلسله مراتب وجود داشته باشه. دسته بندی ها برای ثبت شرکت دقیقا به هر کسی که
    وارد این حوزه میشه این امکان رو میده که در هر صورت و شرایطی که توان داشته باشه راه داره برای ثبت شرکت دانش بنیان. ممنون از ارائه
    این مطلب پر محتوا و مفیدتون .

    • سلام خواهش میکنم همکاران ما آماده پاسخگویی به سوالات و ابهامات شما تو زمینه دانش بنیان هستند.

  • سلام وقتتون بخیر
    میخواستم بدونم که مراحل ثبت شرکت دانش بنیان فقط همین مواردی است که در این مطلب ذکر شده و نیاز به انجام مراحل دیگه نیست؟

    • سلام دوست من
      بله مراحل ثبت شرکت دانش بنیان به طور کامل در این صفحه توضیح داده شده است و کافیست همین روش هارا دنبال کنید.
      همچنین در صورت داشتن هرگونه سوال می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

  • سلام وقت بخیر
    میخواستم بدونم که چطوری باید در یک شرکت دانش بنیان کار کنم و امریه سربازی داشته باشم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

  • سلام خسته نباشید
    من شرکتم را ثبت کردم و الان میخوام برای دانش بنیان شدن درخواست بدم، چیکار باید انجام بدم؟
    در توضیحات نوشتین که باید درخواست دانش بنیان شدن را به معاونت ریاست جمهوری ارسال کنم درسته؟ چطور باید اینکارو انجام بدم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

    • سلام رضا جان
      باید محصول مورد نظرتان را به همراه سایر اطلاعات به معاونت فناوری ریاست جمهوری ارسال کنید، برای اطلاعات بیشتر می توانید تماس بگیرید تا کارشناسان ما به طور کامل شما را راهنمایی کنند.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.