معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همراه با صندوق نوآوری و شکوفایی، حمایتهای گسترده و متنوعی را از شرکتها و موسسات دانش بنیان انجام میدهند تا با کاهش دغدغهها و موانع پیش روی این شرکتها و موسسات، مسیر را برای تولید و توسعه هر چه بهتر محصولات دانش بنیان هموار نمایند.
در حال حاضر، 110 برنامه حمایتی از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکتها و موسسات دانش بنیان تعلق میگیرد که یکی از این حمایتها، تأمین دفتر کاری شرکت های دانش بنیان میباشد. ما در این مقاله سعی داریم در خصوص تأمین دفتر کار شرکتهای دانش بنیان اطلاعات مفیدی در اختیار شما قرار دهیم. با فن بنیان همراه باشید.
همان طور که میدانید، صندوق نوآوری و شکوفایی براساس قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان در سال ۱۳۸۹ تشکیل شده که در این قانون، ظرفیتهای مالی گستردهای برای شرکتها و موسسات دانش بنیان در نظر گرفته شده است.
مأموریتهای صندوق نوآوری و شکوفایی شامل تأمین و ارائه خدمات مالی به شرکتها و موسسات دانش بنیان خصوصی و یا تعاونی، تأمین دفتر کاری شرکت های دانش بنیان مشارکت و سرمایه گذاری خطرپذیر از غیر خطر پذیر در شرکتها و موسسات دانش بنیان خصوصی و یا تعاونی، حمایت از تجاری سازی و توانمندسازی شرکتهای دانش بنیان خصوصی یا تعاونی، ایفای مسئولیت دبیرخانه کارگروه صندوقهای فناوری کشور به منظور بهبود فضای کسب و کار شرکتها و موسسات دانش بنیان، هدایت سرمایههای ملی و بین المللی به سمت توسعه فناوری و ایجاد مزیت رقابتی فناورانه شرکتهای دانش بنیان در فضای ملی و بین المللی میشود.
یکی از تسهیلاتی که صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکتها و موسسات دانش بنیان اعطا میکند، تسهیلات تامین دفتر کاری شرکت های دانش بنیان است. برای دریافت تسهیلات تامین دفاتر کار به شرکتهای دانش بنیان، شرایطی وجود دارد که شرکتها میبایست بر اساس آن متقاضی دریافت تسهیلات باشند.
در واقع شیوه تحویل ساختمانها و دفاتر کار به شرکتها و موسسات دانش بنیان، میتواند به صورت اجاره به شرط تملیک و اجاره با مبالغ پایین باشد. لازم به ذکر است که اولویت اول صندوق نوآوری و شکوفایی، اجاره به شرط تملیک میباشد و قصد دارد با تخصیص محل شرکت و استقرار آنها در کنار هم، امکان هم افزایی علمی را میان شرکتها و موسسات دانش بنیان، تقویت نماید.
همچنین در فن بنیان میخوانید:
نحوه ارزیابی شرکتهای دانش بنیان چگونه است؟
چگونه استعلام شرکتهای دانش بنیان انجام میشود؟
یکی از این شرایط این است که حداقل ده شرکت دانش بنیان متقاضی خرید واحدهای ساختمانی باشند و توانمندی شرکتهای متقاضی برای بازپرداخت اقساط تسهیلات احراز شود. همچنین میبایست حداقل و حداکثر مبلغ پرداختی توسط شرکتهای دانش بنیان و تسهیلات اعطایی صندوق برای واگذاری واحدهای اول و دوم مشخص شود.
شرکتهای دانش بنیانی که متقاضی واحد اول یک ساختمان هستند، باید به صورت نقدی، سی درصد مبلغ کل واحد ساختمانی را پرداخت کنند و از سوی دیگر، هفتاد درصد مابقی مبلغ را صندوق نوآوری و شکوفایی پرداخت خواهد کرد.
همچنین متقاضیان واحد دوم یک ساختمان لازم است، پنجاه درصد قیمت را پرداخت کنند و مابقی آن، توسط صندوق نوآوری و شکوفایی پرداخت خواهد شد. از سوی دیگر متقاضیان واحدهای سوم میتوانند هفتاد درصد قیمتهای نقدی کل واحد ساختمانی را پرداخت و سی درصد نقدی را صندوق نوآوری و شکوفایی پرداخت کند.
تسهیلات تأمین دفتر کار برای شرکتهای دانش بنیان، با نرخ سود یازده درصد در یک دوره بازپرداخت پنج ساله خواهد بود. قرارداد این دفاتر کار به صورت اجاره به شرط تملیک خواهد بود و انتقال سند مالکیت واحدهای ساختمانی به شرکتهای متقاضی پس از پرداخت کامل اقساط صورت میگیرد. همچنین تسهیلات تأمین دفاتر کار به شرکتهای دانش بنیان متقاضی در استان محل ثبت شرکت ارائه خواهد شد.
در مجموع:
با توجه به توضیحات داده شده، یکی از تسهیلاتی که صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکتها و موسسات دانش بنیان اعطا میکند، تسهیلات تامین محل کار و تامین دفاتر کار است.
در واقع شیوه تحویل ساختمانها و دفاتر کار به شرکتها و موسسات دانش بنیان، میتواند به صورت اجاره به شرط تملیک و اجاره با مبالغ پایین باشد. این تسهیلات با نرخ سود یازده درصد در یک دوره بازپرداخت پنج ساله خواهد بود که پس از پرداخت کامل اقساط، انتقال مالکیت صورت میگیرد.
برای جلسه مشاوره لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید و یا با شماره های درج شده تماس بگیرید.