یکی از خدماتی که جزو حمایت های بیمه ای در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار می گیرد، خدمات بیمه تکمیلی دانش بنیان است. این طرح به مرور زمان و با توجه به حجم تقاضاهای شرکت ها، رشد کرده است و حالا یک حمایت بسیار محبوب در این حوزه به حساب می آید. در این مطلب تلاش می کنیم شما را با این حمایت و شرایط بهره برداری از آن بیشتر آشنا کنیم.
شاخه ای از حمایت های دانش بنیان مختص بیمه هستند. این خدمات شامل زیرشاخه های متعددی هستند که در صفحه خدمات بیمه ای دانش بنیان به تفصیل در خصوص آنها صحبت کرده ایم. تمامی زیرشاخه های مورد نظر با همکاری بیمه تأمین اجتماعی تهیه می شوند و نهادهای مسئول طرح دانش بنیان مستقیماً کار هماهنگی های آنها را برای شما انجام می دهند، پس نیازی نیست ذهنتان را درگیر پیگیری های ثانویه برای استفاده از این حمایت ها کنید.
نهادهای مسئول این طرح تلاش می کنند حمایت هایی را برای شرکت ها فراهم کنند که هزینه های آنها را کاهش داده و از این طریق موجبات رشد و پیشرفتشان را فراهم کنند. از آنجایی هم که بحث بیمه چه در خصوص حق بیمه کارکنان و چه در خصوص حق بیمه قراردادها مبالغ کلانی را شامل می شود، انتظار می رود با کمک به شرکت ها در این زمینه بتوان راه را برای رشد آنها هموار کرد. برای آشنایی با تمامی این موارد می توانید به مقاله حمایت های بیمه ای دانش بنیان مراجعه فرمایید.
در این بین خدمت بیمه تکمیلی دانش بنیان به شدت مورد توجه قرار گرفته است که در ادامه آن را بیشتر برایتان شفاف سازی می کنیم.
خدمت بیمه تکمیلی با عنوان بیمه تکمیلی درمان به شرکت ها ارائه می شود. این خدمت با اعلام رسمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان مجری طرح و در بازه های زمانی محدودی در اختیار شرکت ها قرار می گیرد. برای مثال در سال 1403 بیمه تکمیلی در بازه زمانی 20 شهریور تا 20 مهر عرضه شده است و شرکت های متقاضی باید در این زمان درخواست خود را در سامانه ثبت می کردند. بنابراین امکان استفاده از این طرح طی سال و بدون نوبت گیری ممکن نیست.
زمانی که در بازه زمانی مشخص شده ثبت نام کنید، معاونت با شما برای جزئیات بهره برداری از طرح تماس می گیرد. سه ویژگی اصلی بیمه تکمیلی دانش بنیان در مقایسه با بیمه های مشابه در خارج از این طرح عبارتند از:
به موجب انعقاد قراداد تجمیعی، نرخ حق بیمه از طریق این طرح به میزان قابل توجهی در مقایسه با سایر بیمههای درمان که برای شرکتها ارائه میشود کاهش یافته است. دقت داشته باشید که با هر بار اعلام معاونت علمی، یک مجموعه بیمه ای متفاوت ممکن است مدیریت طرح را بر عهده بگیرد. برای مثال بیمه سامان در سال 1403 مسئول طرح بوده است، اما هیچ الزامی نیست که سال 1404 هم این خدمت با همکاری این بیمه ارائه شود.
به عنوان اصلیترین ویژگی این طرح میتوان به نداشتن محدودیت ۵۰ نفر پرسنل برای شرکتهای طرف قرارداد اشاره کرد. به دلیل این محدودیت همواره شرکتهای کوچک و متوسط از امکان استفاده از خدمات بیمه درمان بیبهره بوده اند. در شکل کنونی طرح، محدودیتی برای تعداد کارکنان لحاظ نشده است. شرکت ها صرفاً با رعایت ثبت نام حداقل تعداد ۵۰ درصد از پرسنل لیست بیمه تامین اجتماعی خود، ثبت نام نمایند و ارائه لیست تأمین اجتماعی هم برای تمام آنها الزامی است.
این طرح بیمه در تمامی بیمارستان هایی که پذیرای بیمه هستند، شامل موارد زیر می شود:
برای درخواست بیمه تکمیلی دانش بنیان باید حتما تأییدیه داشته باشید. در ابتدا از طریق آدرس اینترنتی crm.daneshbonyan.ir باید وارد باشگاه پشتیبانی شرکت های دانش بنیان شوید. این سامانه توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای مدیریت ارزیابی و حمایت های این طرح راه اندازی شده است. بعد از ورود به این سایت باید طبق مراحل زیر پیش بروید:
در تصاویر پایین به طور کامل روش ثبت درخواست بیمه تکمیلی دانش بنیان نشان داده شده است:
📌 مرحله اول: در این مرحله باید وارد سایت مورد نظر شده و از قسمت بالای صفحه روی دکمه “تیکت جدید” کلیک کنید.
📌 مرحله دوم: در این قسمت باید روی گزینه مشاوره و سوالات عمومی کلیک کنید.
📌 مرحله سوم: در پنجره باز شده تیکت پشتیبانی را انتخاب نمایید.
📌 مرحله چهارم: در این پنچره باید در قسمت دسته بندی تیکت گزینه خدمات بیمه تکمیلی را انتخاب نمایید.
📌 مرحله پنجم: در این مرحله باید قسمت های موضوع و توضیحات را با توجه به درخواست خودتان تکمیل نمایید.
📌 مرحله ششم: در مرحله آخر باید تیکت را ثبت کنید. این تیکت بعد از بررسی توسط کارشناس مربوطه پاسخ داده شده که می توانید از همین صفحه مجدد آنرا مشاهده نمایید.
اگر شرکت شما به عنوان یک شرکت دانش بنیان به ثبت رسیده باشد، می توانید خدمات بیمه تکمیلی را دریافت کنید که از طریق همین تیکت با شما تماس گرفته و مراحل بعدی را به شما توضیح می دهند.
جمع بندی
مجموعه فن بنیان آماده است تا خدمات خود را در زمینه دریافت حمایت ها و تسهیلات دانش بنیان در اختیار شرکت هایی قرار بدهد که گواهی تأییدیه این طرح را دریافت کرده اند و بیمه تکمیلی نیز در همین دسته تسهیلات قرار می گیرد. در صورتی که هنوز دانش بنیان نشده اید هم همچنان می توانیم به شما کمک کنیم: فن بنیان تیمی از کارشناسان خبره و حرفه ای در اختیار دارد که آماده اند تا هم برای ارزیابی محصول و هم برای توسعه تولیدات شما به منظور دریافت تأییدیه کمکتان کنند. تنها کافی است با ما تماس بگیرید تا از یاری ما برای دریافت تأییدیه دانش بنیان بهره مند شوید!
برای جلسه مشاوره لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید و یا با شماره های درج شده تماس بگیرید.
سلام وقت بخیر
با توجه به توضیحات یعنی کارمندان شرکت دانش بنیان می توانند از بیمه تکمیلی اسفاده کنند؟
سلام علیرضا جان،
بله کارمندان شرکت های دانش بنیان از بیمه های درمان تکمیلی بهره مند هستند.