حمایت های بیمه ای از شرکت های دانش بنیان

حمایت های بیمه ای از شرکت های دانش بنیان

مزایای متعددی در دریافت تأییدیه دانش بنیان وجود دارد که هر کدام از جنبه متفاوتی به توسعه یک شرکت کمک می کنند. بسته به اینکه متقاضی رفع چه نیازی باشید، نهادهای مسئول این طرح می توانند ابزارهای گوناگونی را در اختیارتان قرار بدهند و بنابراین فارغ از ابعاد شرکت یا حوزه فعالیت، همواره می توان طرح های حمایتی متناسب با نیاز شما را پیدا کرد. در این مطلب نیز تلاش کرده ایم دسته ای از این حمایت ها را به شما معرفی کنیم. با فن بنیان همراه باشید.

فهرست مطالب

حمایت های 110 گانه دانش بنیان

«چرا باید یک شرکت بخواهد گواهی دانش بنیان دریافت کند؟» این سوالی است که طراحان این طرح، در سال 1389 تلاش کردند در هنگام تصویب قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان در مجلس به آن پاسخ بدهند. شرکت های خصوصی که دارای سطح فناوری و توانایی تولید محصولات باکیفیت هستند، معمولا در دو دسته تقسیم بندی می شوند: یا آنقدر بزرگ، مستقل و در حوزه فعالیتشان حرفه ای هستند که بدون نیاز به حمایت های دولتی هم می توانند روی پای خود بایستند یا نوپا، کوچک و با توانایی محدود در تولید هستند که در این صورت ممکن است آنقدر به حمایت های دولتی وابسته شوند که استقلال خود را حین توسعه از دست بدهند. پس این احتمال وجود داشت که طرح در صورت نهایی شدن به شکل اولیه خود، نه تنها کاری برای رشد نیمه خصوصی صنایع انجام ندهد، بلکه عملا موفقیت استارتاپ های کوچک و بزرگ را به دولتی شدن آنها گره بزند.
گرچه برخی نهادهای دولتی چندان از تصرف مجموعه های مستقل خصوصی با پتانسیل بالا گریزان نیستند، اما سیاست های کلی دولت ها همواره به نحوه ای پیش رفته است که حداقل تلاش شود بخشی از اقتصاد در دست بخش خصوصی باقی بماند و در نتیجه این امر، طبیعتا این نیاز پیش آمد که طرح دانش بنیان، باید تلاش می کرد طرح ها و مزایایی را برای حمایت از این مجموعه ها در نظر بگیرد. این مزایا در عین مفید بودن برای رشد آنها، نباید باعث وابستگی مستقیم شرکت ها به دولت می شدند و در نتیجه برنامه حمایت های 110 گانه معرفی شد: تعداد قابل توجهی طرح در همکاری با ارگان های مختلف نه برای سرعت بخشی مستقیم به رشد شرکت ها، بلکه برای از میان برداشتن موانع سد راه آنها و تسهیل فرآیند پیشرفتشان.
در بین حمایت های 110 گانه می توان گزینه های متعددی را نام برد، از خدمات امریه سربازی تا حمایت های گمرکی برای واردات و صادرات، استقرار دفتر شرکت و کمک به توسعه خط تولید. در این بین تعدادی از حمایت ها هم به بیمه اختصاص یافته اند که در ادامه آنها را بیشتر بررسی می کنیم.

حمایت های بیمه از شرکت های دانش بنیان

حمایت های بیمه دانش بنیان

همان طور که مطرح کردیم، حمایت هایی که در لیست 110 گانه برای شرکت های واجد شرایط طرح در نظر گرفته شده است، قرار نیست کارهای شرکت را برای آن انجام بدهند. هدف از این طرح ها کمک به رفع نیازهای مجموعه های فنی به شکل بهینه، کم هزینه و سریع است و تمام 110 طرح موجود هم با در نظر داشتن همین چهارچوب طراحی شده و در اختیار مجموعه های متقاضی قرار می گیرند. با استناد به این نکته، عجیب نیست که ببینیم طرح های مرتبط با این قسمت هم همگی بر روی کاهش هزینه ها، حصول سریعتر مدارک و برخی معافیت های منحصر به فرد متمرکز شده است.بر اساس آنچه که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نظر داشته است، حمایت های بیمه ای دانش بنیان شامل موارد زیر هستند:

  1. معافیت حق بیمه قراردادها: طبق این خدمت، شرکت از اعمال ضریب حق بیمه قراردادها بر اساس بخشنامه 12/14 سازمان تأمین اجتماعی معاف می شود.
  2. بخشودگی جرایم بیمه: در صورتی که شرکت موفق به دریافت گواهی شود، سازمان تأمین اجتماعی می تواند نسبت به بخشودگی جرایم خارج از اختیار کارفرمایان اقدام کند.
  3. مشاوره: ارائه مشاوره در زمینه هایی مانند قوانین کار، تهیه و تنظیم لایحه دفاعیه برای ارائه به تأمین اجتماعی، بررسی قراردادها و حضور در جلسات هیئت های حل اختلاف به عنوان نماینده جزو خدمات این قسمت قرار می گیرند.
  4. تسهیل عضویت کارکنان در صندوق بازنشستگی: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تسهیلات ویژه ای را برای بیمه بازنشستگی و انتقال سوابق کارکنان در این شرکت ها منظور می کند.
  5. ارائه بیمه مسئولیت: چهار بیمه مسئولیت آتش سوزی (برای خسارات مالی و جانی)، مسئولیت کارفرما در برابر کارکنان، مسئولیت حرفه ای کارشناسان آزمایشگاه و مسئولیت محصول در اختیار شرکت قرار می گیرد.
  6. ارائه طرح های مهندسی: بسته های بیمه مهندسی در حوزه شکست ماشین آلات و تجهیزات تولیدی و آزمایشگاهی در اختیار مجموعه قرار می گیرند.
  7. طرح های مختص آتش سوزی و سرقت ماشین آلات: طرح های مخصوصی هم در خصوص آـش سوزی و سرقت برای حفاظت از دارایی های فیزیکی شرکت عرضه می شوند.
  8. طرح های اشخاص: طرح هایی برای بیمه حوادث، عمر و سلامت به طور ویژه به اعضای شرکت های دانش بنیان ارائه می گردد.

 

دریافت تأییدیه دانش بنیان

در این مطلب تلاش کردیم شما را با حوزه مخصوصی از خدمات ارائه شده به مجموعه های دانش بنیان تحت عنوان طرح های حمایتی بیشتر آشنا کنیم. در صورتی که قصد دارید از این مزایا استفاده کنید یا حتی صرفاً به دنبال اطلاعات بیشتر در خصوص چگونگی دریافت گواهی دانش بنیان هستید، می توانید با کارشناسان فن بنیان تماس بگیرید. همکاران ما در تمام ساعات روز آماده اند تا به سوالات شما پاسخ داده و ابهامات موجود را برایتان رفع کنند. در صورتی هم که مایل باشید، مجموعه ما قادر است خدمات مشاوره کاملی را برای دریافت تضمینی تأییدیه دانش بنیان در اختیار شما قرار بدهد.

مقالات مرتبط

فرم درخواست مشاوره

برای جلسه مشاوره لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید و یا با شماره های درج شده تماس بگیرید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.