مزایای شرکت دانش بنیان

مزایای شرکت دانش بنیان

اگر با شرکت های دانش بنیان آشنا باشید، می دانید که این شرکت ها از مزایای مختلفی برخوردار هستند و به واسطه این موارد هزینه شرکت های دانش بنیان نسبت به سایر شرکت ها بسیار پایین تر می باشد. حمایت های بیمه های، امریه سربازی، تسهیلات بانکی و معافیت مالیاتی تنها بخش کوچکی از مزایای شرکت های دانش بنیان می باشد که در این مطلب قصد داریم به طور کامل در مورد این مزیت ها توضیح دهیم، پس حتما تا انتها این صفحه همراه ما باشید.

 

دانش بنیان شدن

از زمانی که دولت موظف شد این طرح را اجرایی کند، مزایای دانش بنیان همواره یکی از موضوعات بحث اصلی برای فعالان اقتصادی و مسئولین مربوطه بوده اند. از یک طرف، مسئولین وظیفه دارند مزیت هایی را برای شرکت های تحت این طرح فراهم کنند که هم جذابیت داشته باشد و هم در رشد آنها اثر واقعی بگذارد. از طرف دیگر، شرکت ها هم با چالش های متعددی در فضای اقتصادی امروز ایران روبرو هستند که طبیعتاً نمی توان رفع همه آنها را بر عهده دولت گذاشت. پس پیدا کردن تعادل میان این دو اهمیت فراوانی پیدا کرده است.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که مسئولیت اجرای طرح دانش بنیان را بر عهده گرفته است، تلاش کرده مزایایی برای شرکت های تحت حمایت خود فراهم کند که به جای سودآوری مستقیم، به آنها کمک کند تا با موانع کمتری در مسیر خود روبرو شوند و به عبارت دیگر راه برای آنها هموار شود. این مزایا با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و همچنین نهادهای بانکی و دولتی متعدد فراهم می شود که در ادامه به آنها بیشتر می پردازیم.

 

مزایای شرکت دانش بنیان

همان طور که گفتیم، مزایای دانش بنیان بیشتر بر روی فراهم کردن بستر رشد و توسعه شرکت ها تمرکز می کنند. به همین دلیل، عجیب نیست که ببینید اکثر موارد آنها برای راحت کردن کار شرکت ها طراحی شده اند و بسته به نیاز موجود، هر مجموعه متقاضی می تواند درخواست خود برای بهره مندی از یک مزیت معین را به معاونت علمی اعلام کند. معاونت سپس با بررسی شرایط شرکت و به خصوص رتبه بندی کسب شده توسط آن در ارزیابی، تصمیم می گیرد که آیا مزیت مورد نظر باید به شرکت تعلق بگیرد یا خیر و در چه سطحی امکان عرضه آن وجود دارد.

به طور کلی مزایای دانش بنیان به سه دسته تقسیم می شوند:

  1. تسهیلات
  2. حمایت ها
  3. معافیت ها

تسهیلات دانش بنیان

تسهیلات اغلب به شکل وام، کمک بلاعوض و کمک به یافتن سرمایه گذار یافت می شوند و به شدت مورد توجه شرکت ها هستند. میزان وام توسط معاونت پس از بررسی شرکت مشخص می شود، اما بازپرداخت آن بسته به مبلغ می تواند تا سه سال هم زمان داشته باشد. این در حالی است که کمک های بلاعوض برای اهدافی مانند توسعه محصول، راه اندازی خط تولید، نمونه سازی و… ارائه می شوند.

حمایت های شرکت های دانش بنیان

حمایت ها شامل بیش از 110 برنامه حمایتی متفاوت با همکاری نهادهای دیگر هستند که مسائلی مانند اعطای اعتبار مالیاتی، خدمات امریه سربازی، خدمات استقرار در پارک های علم و فناوری، مجوز کار در محیط مسکونی و… جزو آن قرار می گیرند. حمایت های دانش بنیان به قدری زیاد است که نمی توان همه این موارد را در این مطلب ذکر کرد، اما در ادمه تنها 10 مورد از حمایت های شرکت های دانش بنیان ذکر شده است:

  1. معافیت مالیاتی
  2. امریه سربازی
  3. دریافت وام بانکی با سود پایین
  4. معافیت از پرداخت حق بیمه
  5. بهره مندی از بیمه های تکمیلی، مسئولیت، آتش سوزی
  6. امکان دریافت اعتبار مالیاتی
  7. امکان استقرار در کاربری مسکونی
  8. معافیت گمرکی
  9. حمایت از شرکت ها برای ورود به بورس
  10. استفاده از بودجه پژوهشی دستگاه‌های اجرایی

حمایت ها موضوع گسترده ای است و دعوت می کنیم اگر می خواهید در این مورد بیشتر بدانید، به لینک زیر مراجعه فرمایید.

 ◀ حمایت های دانش بنیان ▶

معافیت های دانش بنیان

در نهایت معافیت ها را داریم که این گروه هم شامل زیرشاخه های متعددی می شوند و اغلب در فهرست برنامه های حمایتی 110 گانه می توان ردپای آنها را پیدا کرد. برای مثال معافیت پرداخت حق بیمه قراردادها، معافیت از پرداخت تعرفه گمرکی (برای واردات تجهیزات مورد نیاز یا صادرات محصول تولید شده) و در نهایت معافیت سربازی (امریه سربازی) در این دسته قرار می گیرند.

 

 

مزایای ثبت شرکت دانش بنیان نوپا

برای شرکت هایی که تازه آغاز به کار کرده اند و از نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوپا محسوب می شوند، بسیاری از مزایای دانش بنیان می توانند به عنوان روش های توسعه سریع و آسان در نظر گرفته شوند. به این شرکت ها وام تعلق می گیرد، توسعه خط تولید محصولاتشان تسهیل می شود، فضا برای فعالیت در مناطق مسکونی یا پارک های علم و فناوری اعطا می گردد و در نمایشگاه های مرتبط با حوزه فعالیتشان می توانند خارج از نوبت و با هزینه به مراتب کمتر حضور پیدا کنند. این موارد تنها بخشی از مزایایی است که تأییدیه دانش بنیان برای شرکت های نوپا به همراه می آورد.

به این ترتیب، اگر یک مجموعه نوپا هستید و به تازگی کسب و کارتان به جایی رسیده است که می تواند روی پای خود بایستد، پیشنهاد ما بدون شک بهره برداری از مزایای دانش بنیان به منظور تسهیل فرآیند توسعه و پیشرفت شما خواهد بود. این موضوع البته نیازمند آن است که مسیر پیش روی خود را بشناسید و در مجموعه فن بنیان می توانیم به عنوان مشاور، این راه را برای شما شفاف سازی کنیم.

 

روش ثبت شرکت دانش بنیان

ثبت کردن شرکت دانش بنیان مراحل و شرایط خاص خود را دارد که باید با این مراحل به خوبی آشنا باشید تا بتوانید بدون مشکل اقدام به ثبت شرکت دانش بنیان کنید. به طور خلاصه باید بدانید که در مرحله اول باید ابتدا یک شرکت ثبت کنید و پس از آن به دنبال دریافت تاییدیه های دانش بنیان باشید. در صورتی که پایه اصلی شرکت شما علم و دانش باشد و به تایید معاونت فرهنگی ریاست جمهوری برسد، شرکت شما به یک شرکت دانش بنیان تبدیل شده و می توانید از مزایای این شرکت بهره‌مند شوید. در مقاله ثبت دانش بنیان به طور کامل مراحل ثبت شرکت از ابتدا تا انتها توضیح داده شده است و می توانید با مطالعه این مقاله خودتان برای ثبت شرکت دانش بنیان اقدام فرمایید.

 

دریافت تأییدیه دانش بنیان

اگر با مطالعه این مطلب به این فکر افتاده اید که در خصوص تأییدیه دانش بنیان بیشتر بدانید یا برای دریافت آن اقدام نمایید، کارشناسان ما در فن بنیان آماده اند که در اسرع وقت هر آنچه که بخواهید در اختیار شما قرار دهند. دقت داشته باشید که این حوزه به علت فقدان شفاف سازی از طرف نهادهای مسئول با انبوهی از مشاوران ناآگاه و نابلد پر شده است که درک درستی از فرآیندهای مورد نیاز برای پاسخگویی به نیازهای متقاضیان این تأییدیه ندارند. اما سابقه ما و تجربه ای که در این حوزه بدست آورده ایم، گواهی بر توانایی و دانش ما در این خصوص است که به کمک آن، می توانیم شما را در تمام مسیر تا دریافت تضمینی تأییدیه همراهی کنیم. تنها کافی است با ما تماس بگیرید. همچنین برای کسب اطلاعات در این مورد می توانید به مقاله اخذ مجوز دانش بنیان در وب سایت ما مراجعه کنید.

 

دریافت مشاوره دانش بنیان

اگر میخواهید که شرکت شما یک شرکت دانش بنیان باشد و از مزایای ذکر شده بهره مند شوید، می توانید از مشاوره دانش بنیان توسط مشاورین حرفه ای ما استفاده کنید تا به طور کامل شما را راهنمایی کنند؛ همچنین در صورت تمایل می توانید دریافت تاییدات دانش بنیان را به ما بسپارید تا با خیال راحت و در کمترین زمان ممکن دانش بنیان شوید. برای دریافت مشاوره می توانید روی لینک زیر کلیک کرده و درخواست خود را برای ما ثبت کنید تا کارشناسان در اسرع وقت با شما تماس حاصل فرمایند.

 

مشاوره دانش بنیان

 

سوالات متداول در مورد مزایای شرکت دانش بنیان

در این مقاله سعی کردیم تمامی مزایای ثبت شرکت دانش بنیان را برای شما عزیزان عنوان کنیم، اما اگر سوالی در ذهن شما باقیمانده است در ادامه قصد داریم تا به پرتکرارترین سوالات در مورد این موضوع پاسخ دهیم:

مهترین مزیت ثبت شرکت دانش بنیان چیست؟

تمامی حمایت هایی که از شرکت های دانش بنیان می شود به نوعی برای این شرکت ها مزیت محسوب می گردد بنابراین نمی توان یک مورد را به عنوان مهمترین مزیت در نظر گرفت، اما می تواند در نظر داشت که مالیات همه بخش چالش برانگیزی برای کسب و کار ها می باشد و می تواند هزینه ها و حتی جریمه های سنگینی به دنبال داشته باشد، بنابراین معافیت مالیاتی یکی از مزیت های ویژه و برتر شرکت های دانش بنیان به حساب می آید.

مزیت استخدام در شرکت دانش بنیان چیست؟

استخدام شدن در شرکت های دانش بنیان نیز یکی از مزایای این شرکت ها است، چرا که اگر شما آقا هستید و خدمت سربازی نرفته اید، می توانید با فعالیت در یک شرکت دانش بنیان از امریه سربازی استفاده کرده و خدمت سربازی خود را بگذرانید.

آیا شرکت های دانش بنیان از حمایت های دولتی برخوردار هستند؟

بله، تمامی شرکت های دانش بنیان از حمایت های دولتی مختلفی برخوردار هستند که به واسطه این حمایت ها، ادامه فعالیت برای این شرکت ها بسیار ساده تر می گردد.

چگونه باید به یک شرکت دانش بنیان تبدیل شد؟

لازمه تبدیل شدن به یک شرکت دانش بنیان، داشتن کالا و محصولی است که پایه آن علم و فناوری باشد، در صورت داشتن این نوع محصول می توان برای تبدیل شرکت به دانش بنیان اقدام کرد.

 

مقالات مرتبط

فرم درخواست مشاوره

برای جلسه مشاوره لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید و یا با شماره های درج شده تماس بگیرید.

2 نظر

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.