مشاوره دانش بنیان حوزه فناوری اطلاعات و نرم افزارهای رایانه ای

مشاوره دانش بنیان حوزه فناوری اطلاعات و نرم افزارهای رایانه ای

با رشد و توسعه فناوری اطلاعات و تسلط پیدا کردن آن بر ارکان مختلف زندگی بشر، عجیب نیست که اختصاص یک بخش مجزا به تولیدات این حوزه در فهرست کالا و خدمات دانش بنیان را ببینیم.

این بخش که نام کامل آن حوزه فناوری اطلاعات، ارتباطات و نرم افزارهای رایانه ای است، تمام نرم افزارها، سکوهای خدماتی و پلتفرم هایی را شامل می‌شود که قادرند نیازهای مشخصی را برطرف کرده یا در سطح قابل توجهی به خدمت رسانی بپردازند. بر اساس فهرست مذکور، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این حوزه را به پنج دسته تقسیم کرده است:

  1.  برنامه های کاربردی
  2. پلتفرم
  3. زیرساخت
  4.  امنیت فضای تبادل اطلاعات
  5. صنعت انیمیشن و بازی های ویدیویی

برنامه های کاربردی حوزه فناوری اطلاعات

برنامه های کاربردی بزرگترین دسته در این حوزه به حساب می‌آیند. این برنامه ها شامل نرم افزارهای تولید و ویرایش محتوا (به خصوص محتوای تصویر و ویدیو)، نرم افزار مدیریت محتوای متنی و چند رسانه ای، نر مافزارهای آنالیز متن و صدا، ابزارهای جستجوگر، سامانه های یادگیری الکترونیکی (LMS)، نرم افزارهای مدیریت منابع سازمانی و مدیریت زنجیره تأمین، سامانه های سازمانی با اهداف خاص (Codal و HIS)، پرتال های سازمانی، نرم افزارهای اتوماسیون، پست الکترونیک، نرم‌افزارهای تعاملی صوت و تصویر، نرم افزارهای بانکی و فین تک، کیف پول های الکترونیک، سامانه های بورسی، راهکارهای اینترنت اشیا و M2M، پلتفرم های کسب و کار و شبیه سازهاست.

پلت فرم این حوزه

دسته دوم به نام پلت‌فرم شناخته می‌شود که به سکوهای مدیریت داده، تحلیل و تجمیع داده، راهکارهای جامع مدیریت، ذخیره و تحلیل داده ها، سامانه های مبتنی بر داده های مکانی، پلتفرم های کاربردی مانند سایت سازها و فروشگاه سازها، میان افزارهای یکپارچه سازی مانند مدیریت API، CDNها، پلتفرم های اینترنت اشیا و ابزارهای DevOps می‌پردازد.

این دسته نسبت به دسته اول از نظر تعریف گسترده تر است و با محدودیت های کمتری همراه می‌شود.
دسته سوم که زیرساخت است به هر آنچه که در بطن سیستم ها نیاز است مربوط می‌شود. نرم افزارهای کنترل و مدیریت مستقیم شبکه، نرم افزارهای زیرساختی مخابراتی، نرم افزارهای ذخیره سازی مانند replication مبتنی بر هاست، نرم افزارهای مدیریت پردازش فیزیکی و مجازی مانند سیستم عامل ها، نرم افزارهای مدیریت و آنالیز عملیات IT، VPSها و HPCها همگی در این بخش قرار می‌گیرند.

پلت فرم حوزه فناوری دانش بنیان

زیر ساخت حوزه ارتباطات و نرم افزار

امنیت فضای تبادل اطلاعات شامل تمام تولیداتی است که به هر شکل به حفظ اطلاعات و جلوگیری از نشت آنها کمک می‌کنند. سیستم های محافظت از داده، سیستم های AAA، سامانه های تشخیص تقلب، انواع سیستم های تحلیل و ارزیابی آسیب پذیری، سامانه های محافظت در برابر بدافزارها، انواع شبیه ساز حملات سایبری، سیستم های SOAR، مدیریت BCP و DRP، سامانه های مدیریت ریسک و سیستم های ترکیبی ممیزی و مقاوم سازی امنیتی جزو این دسته هستند.

صنعت انیمیشن و بازی های ویدیویی

در نهایت دسته انیمیشن و بازی های ویدیویی را داریم که در آنها استفاده از متدهای پیچیده و پیشرفته یک پیش فرض اساسی است. این حوزه محصولات انیمیشنی باکیفیت، پشتیبان های پیش تولید و بهینه سازی محصولات انیمیشنی، طراحی و ساخت تولیدات VR، انواع پلتفرم ها و کالاهای مرتبط با صنعت بازی های ویدیویی در سطح بالا و در نهایت ادوات پشتیبانی فنی از این صنعت را شامل می‌گردد. در ادامه نیم نگاهی هم به شرایط دریافت تأییدیه در این حوزه می‌اندازیم.

شرایط دریافت تأییدیه دانش بنیان در حوزه فناوری اطلاعات، ارتباطات و نرم افزارهای رایانه ای

ویژگی های نرم افزارها که آنها را واجد شرایط دریافت تأییدیه می‌نماید تفاوت های عمده ای با مشخصات حوزه های دیگر که محصولاتشان را به صورت فیزیکی عرضه می‌کنند، خواهد داشت. اغلب در این حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با این دید تولیدکنندگان نرم افزاری را بررسی می‌کند که کالای تولیدی یا خدمت ارائه شده توسط آنها حداقل در سطح حداقلی معینی قادر باشد نیازها را رفع کند.

برای مثال بسیاری از پلتفرم های آنلاین باید قادر باشند همزمان به تعداد قابل توجهی کاربر خدمت رسانی کنند که این امر پس از جذب تعداد مذکور اثبات می‌شود، بنابراین سکوهایی مانند صرافی های آنلاین باید پس از دستیابی به آمار چند هزار نفره کاربران برای دریافت تأییدیه اقدام کنند.

شرایط دریافت تأییدیه دانش بنیان در حوزه فناوری اطلاعات، ارتباطات و نرم افزارهای رایانه ای فن بنیان
با این وجود جزئیات فراوانی که باید در این بین مورد بررسی قرار بگیرد، سه ویژگی عمومی وجود دارد که همه محصولات به شیوه های گوناگون با آنها بررسی می‌شوند. این ویژگی ها عبارتند از:

  1. تولید به دست شرکت
  2. تکمیل بودن
  3. به کارگیری سطح فناوری بالا (های تک بودن)

تولید به دست شرکت تفسیر آسانی دارد: برون سپاری عمده کار یا وابستگی به یک شرکت خارجی (از طریق تهیه لیسانس تولید محصول) مورد قبول نخواهد بود. مجموعه شما باید قادر باشد یک کالا یا خدمت را از صفر طراحی کند، توسعه بدهد و در نهایت تولید نماید.

برای مثال سورس کد نرم افزار باید در اختیار شما باشد.
تکمیل بودن به این موضوع اشاره دارد که محصول یا خدمت نباید در حد ایده و تئوری باشد، بلکه باید حداقل به یک نمونه اولیه که قادر است ایده اصلی شما را عملی کند رسیده باشد.

به عبارت دیگر، صرف مدعی بودن توانایی سکو در خدمت رسانی همزمان به چند هزار نفر کافی نیست و باید به چنین سطحی دست پیدا کرده باشید یا مدارکی بتوانید ارائه کنید که دستیابی به این امر را به اثبات برساند.
سطح فناوری بالا در این بین تفسیر سخت تری نسبت به دو ویژگی دیگر دارد.
فعالیت شرکت باید نسبت به آنچه که به عنوان میانگین فناوری به کار رفته در حوزه فعالیت شما مطرح است، سطح بالاتری داشته باشد. این امر در بسیاری از موارد حوزه فناوری اطلاعات به صورت مصداقی بررسی می‌شود، مثل اینکه نرم افزارهای تولید محتوا در محیط VR می‌توانند از نظر سطح فناوری مورد قبول قرار بگیرند.

دریافت تأییدیه دانش بنیان فناوری اطلاعات، ارتباطات و نرم افزارهای رایانه ای

کمک گرفتن از یک مجموعه مشاور نیرومند و باتجربه می‌تواند مسیر را در دریافت هر مدرک قانونی و حقوقی به شدت تسهیل نماید و این امر در خصوص تأییدیه دانش بنیان هم مصداق دارد.

مرکز توسعه دانش بنیان قادر است این مشاوره را با به صرفه ترین هزینه ممکن و در اسرع وقت در اختیار متقاضیان گرامی قرار دهد. تجربه قابل توجه، احاطه داشتن بر زیر و بم فرآیند دریافت تأییدیه و سابقه درخشان از مهمترین برگ برنده های ماست که تضمین کننده دستیابی شما به موفقیت مد نظرتان خواهد بود. تنها کافی است با کارشناسان ما تماس بگیرید تا با جزئیات بیشتر در این خصوص آشنا شده و بتوانید برای دریافت گواهی اقدام نمایید.

فرم درخواست مشاوره

برای جلسه مشاوره لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید و یا با شماره های درج شده تماس بگیرید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.